Tavlor och Konst i Galleriet - Atelje Burchard och Inramningar.nu
Inramningar av Boris Burchard
Tavlor och Konst av Marilyn Robertsson

Konsttryck

Konsttryck med eller utan inramning

Konsttryck är den vanligaste typen av konst som kan beställas med eller utan inramning. Hitta och rama in ett konsttryck.

Posters

Posters med eller utan inramning

Vi har populära posters på filmstjärnor, djur, städer och allt du kan tänka dig. Hitta de posters som passar just dig. Posters går även att få med inramning.

Canvastavlor

Till avdelningen för canvastavlor

Tavlor på canvasduk är ett snyggt och populärt alternativ till en inramad tavla. Titta igenom vårat stora utbud av canvastavlor.

Begränsade utgåvor

Begränsade utgåvor med eller utan inramning

Begränsade utgåvor är tavlor som konstnären bestämt att endast ett specifikt antal får reproduceras. Kolla igenom våra begränsade utgåvor.

Utvalda kategorier

Utvalda konstnärer

Levashov Igor

Konstnären Levashov igor

Igor föddes i Ryssland och ville tidigt förverkliga sin dröm som konstnär. Efter att ha avslutat...

Picasso Pablo

Konstnären Picasso pablo

Pablo Ruiz Picasso, fullständigt namn Pablo (eller Pablito) Diego José Francisco de Paula Juan Nep...

Robertson Marilyn

Konstnären Robertson marilyn

Marilyn Robertson föddes på ett militärsjukhus i Tidworth, England. Hennes mor var från Malta oc...

Information om galleriet

Atelje Burchard & Inramningar.nu har ett enormt utbud av konst samlade från alla tänkbara konstnärer världen över. Vi sammarbetar även med mindre lokala konstnärer som ännu inte har slagit igenom på marknaden.

Vi erbjuder i stort sätt alla typer av tavlor så som konsttryck, posters, canvastavlor och olika begränsade utgåvor. Vi har även alla dessa alster kategoriserade under olika teman så som växter, abstrakt eller varför inte landskap, allt för att du enkelt ska kunna hitta rätt.

Atelje Burchard & Inramnningar.nu tillhandahåller även möjligheten att skapa dina egna inramningar. Samtliga konstryck, posters och begränsade utgåvor kan alla beställas tillsammans med en anpassar ram som du själv skapar online i våran ramskapare. Ramskaparen ger dig stora möjligheter att välja bland ramar och passpartouter och få en precis förhandsgrandskning av resultatet innan beställning.

Att handla hos oss är både enkelt, ekonomiskt och roligt. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta våran mycket trevliga kundtjänst.

Mvh, Boris på Atelje Burchard